Hobby (2013)

matkailuautot ja matkailuvaunut

 • »Maaseuturetki tai kaupunkiloma – PREMIUM VAN sopii yhtä hyvin kumpaankin. City-Van on sille juuri oikea nimitys.«

Premium Van - Tyylikäs ja ketterä

Vievätkö kaikki tiet lomalla Roomaan? Ehkäpä kuitenkin Pariisiin, Lontooseen, Berliiniin tai Tukholmaan? Uusi Premium Van miellyttää erityisesti Sinua, joka olet elämysrikkaiden kaupunkilomien ystävä.

Vain 2,14 metrin leveydellään kaikki viisi mallia ovat ketteriä kuin pakettiautot ja siten erittäin kelvollisia kaupunkeihin. Asuinosa on sovitettu hienosti Renault Master – perusauton leveyteen, eikä ole juurikaan sitä leveämpi. Tämä on hyödyllinen ominaisuus kun sovitat autoa kapeille parkkipaikoille.

Premium Van-sarjan ajamisessa on henkilöautomainen tunne. Premium on kuitenkin täysverinen ja mukavasti varustettu matkailuauto, jolla voit harrastaa myös talvilomailua.

Ulkoa kompakti, sisältä tilaihme

Huolellisesti suunnitellun tilakonseptinsa ansiosta Premium Vanissa pystytään hyödyntämään käytössä oleva tila täydellisesti. Parhaaseen Hobby-tyyliin Vanin sisätiloissa sinua odottavat reilu tilamuotoilu, loistelias ja elegantti kalustus sekä hyödylliset yksityiskohdat, jotka takuulla tekevät lomastasi vieläkin mukavamman.

Uusi pesuhuonekonseptimme ihastuttaa runsaalla tilalla, suurilla peilipinnoilla, käännettävällä suihkulattialla – ja nerokkaalla oviratkaisulla, jonka ansiosta liikkumatilaa on perinteisiin pesuhuoneratkaisuihin verrattuna selvästi enemmän.

Kaikissa PREMIUM VAN-autoissa on vakiona täysin varusteltu tilava keittiö, jossa paljon laatikoita ja säilytystilaa. Akryylilasikehykset ja LED-valaistus tekevät uudesta kattoikkunasta upean varustusyksityiskohdan.

Tehokas City-van

Markkinoiden kompakteimpana Van-autona Premium Van asettaa uudet mittapuut puoli-integroitujen matkailuautojen luokassa. Vuodelle 2013 Hobby on saanut RENAULTISTA ja sen MASTER-alustasta uuden kumppanin.

Monipuolinen, tehokas, kestävä ja dynaaminen: Uusi alustamme on yhdistelmä eleganttia designia, luotettavaa toiminnallisuutta ja tekniikkaa. Seinän pinnan tasossa olevat ikkunat ovat laajasti avattavissa ja viimeistelevät PREMIUM-mallistoille tyypillisen, ainutlaatuisen tyylin. Tarkoin harkittu ohjaamo alas ulottuvine sivuikkunoineen ja erityisen suuri tuulilasi takaavat parhaan mahdollisen näkyvyyden. Lisää turvallisuutta tuovat moderneinta LED-tekniikkaa hyödyntävät ääri- ja takavalot. Pisteenä i:n päällä myös Hobby-logo voidaan varustaa LED-valoin.

Löydä omasi

Makuupaikat

Pituus

Paino

Hinta

Sänkytyypit

 • Premium Van 55 GF

  Matkustajat: 4
  Makuupaikat: 2
  Pituus: 627 cm
  Omamassa: 2903 kg

  Hinta alkaen 50 300 €

 • Premium Van 60 GF

  Matkustajat: 4
  Makuupaikat: 3
  Pituus: 685 cm
  Omamassa: 2993 kg

  Hinta alkaen 51 300 €

 • Premium Van 60 HGF

  Matkustajat: 4
  Makuupaikat: 4
  Pituus: 685 cm
  Omamassa: 3053 kg

  Hinta alkaen 53 600 €

 • Premium Van 65 GE

  Matkustajat: 4
  Makuupaikat: 3
  Pituus: 712 cm
  Omamassa: 3070 kg

  Hinta alkaen 52 400 €

 • Premium Van 65 HGE

  Matkustajat: 4
  Makuupaikat: 4
  Pituus: 712 cm
  Omamassa: 3130 kg

  Hinta alkaen 54 700 €

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2012 mallisto