Hobby (2013)

matkailuautot ja matkailuvaunut

 • »Aikamme ulkona luonnossa on erittäin arvokasta.«

Siesta - Klassikko, jossa on sitä jotain

SIESTA uudistettiin mallivuodelle 2013 perusteellisesti – monet entiset lisävarusteet kuuluvat tästedes perusvarustukseen. Uusi alaslaskettava ylävuode 65 FL-mallissa tarjoaa käden käänteessä kaksi aikuisten vuodepaikkaa. Mukava Ford Transit-alusta täydentää kokonaisuutta. Todella hyvä hinta-laatusuhde kompaktiluokassa.

Makuuhuone kuten haluat

Millaisen makuuhuoneen haluat? Siesta tarjoaa monta vaihtoehtoa, mutta lopullinen valinta on sinun. Muutamalla kädenliikkeellä saat muodostetuksi erillisvuoteista suuren ranskalaisen parivuoteen! Myös mekaaninen alaslaskettava ylävuode on kätevä: yhtenä luokkansa ohuimpia se ei vie juurikaan tilaa katossa. Seisomakorkeus on riittävä, mutta auton aiempi kokonaiskorkeus on pystytty säilyttämään. Ylävuode on erittäin helppo käyttää ja käynti ulko-ovelle on vapaa alaslasketusta vuoteesta huolimatta.

Reilut tavaratilat

Lomalla ei saa puuttua mitään – ei varsinkaan tilaa!

Makuu- ja olohuoneessa, keittiössä ja pesuhuoneessa – joka paikassa Siesta yllättää fiksuilla tilaratkaisuilla ja optimaalisella tilan hyödyntämisellä. Käytännöllisten pohjaratkaisujen ansiosta mukavuus on aina läsnä.

Monipuolinen klassikko

Tarkoin harkitun tilakonseptin ja miellyttävän sisustuksen lisäksi Siesta loistaa fiksulla tekniikalla ja hyödyllisillä yksityiskohdilla.

Käytännöllinen kahva ulko-ovessa tekee kulkemisen mukavaksi. Likaiset kengät saa piiloon ulkoa avattavaan kenkäsäilöön.

Hella-akkusensori suojelee ikäviltä yllätyksiltä, sillä se näyttää akun varaustilanteen, jäljellä olevan virran määrän ja kulutuksen. Värinäytöstä virtatilanne on nähtävissä yhdellä silmäyksellä.

Löydä omasi

Makuupaikat

Pituus

Paino

Hinta

Sänkytyypit

 • Siesta 65 FL

  Matkustajat: 4
  Makuupaikat: 4
  Pituus: 700 cm
  Omamassa: 2968 kg

  Hinta alkaen 49 900 €

 • Siesta 65 TL

  Matkustajat: 4
  Makuupaikat: 3
  Pituus: 700 cm
  Omamassa: 2953 kg

  Hinta alkaen 49 900 €

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2012 mallisto