Hobby (2013)

matkailuautot ja matkailuvaunut

Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua yli 18-vuotiaat henkilöt. Kilpailuaika on 14.1. – 26.1.2013. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 10.2.2013 mennessä.

Palkintona on Hobby-matkailuauto viikoksi käyttöön (arvo noin 800 euroa). Auto luovutetaan Espoosta ja palautetaan Espooseen.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai tavaraksi, eikä vaihtaa muuhun palkintoon. Palkinto tulee käyttää 15.8.2013 mennessä. Matkustusajoissa voi olla rajoituksia saatavilla olevuuden mukaan.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen. Voittajan etunimi ja kotipaikkakunta voidaan myös julkaista järjestäjän tiedotteissa ja verkkosivuilla, uutiskirjeessä tai Facebook-sivulla.

Mikäli voittoilmoitus palautetaan virheellisen osoitteen tai muun toimituksen vuoksi, johtaa tämä hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, kuten kulut palkinnon lunastuspaikalle Espooseen, polttoaineet ja leiriytymismaksut tai muut kulut kohteessa.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailua ja sen palkintoa koskevia Järjestäjän päätöksiä. Järjestämisessä mukana olevien yritysten henkilökunnan jäsenet eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonnan järjestäjä
Kehätien Motorcaravan Oy

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2012 mallisto