Hobby (2013)

matkailuautot ja matkailuvaunut

Hobby – Kauniita lomakokemuksia

Jo yli 40 vuoden ajan Hobby on valmistanut liikkuvia koteja, joissa matkailijat sukupolvesta toiseen viettävät vuoden parhaat viikkonsa. Niin matkailuautoissamme kuin matkailuvaunuissammekin nautinnon takaavat korkea, matkailijoiden tarpeisiin suunniteltu laatu sekä laaja valikoima josta löytyy takuulla jokaiselle sopiva ratkaisu. Omassa Hobbyssasi voit kokea olevasi samalla kertaa sekä kodin mukavuuksien äärellä ja että virkistävällä lomamatkalla keskellä luontoa.

”Fiksut ideat yhdistettynä huippumukavuuteen.”

Matkailuautoissamme yhdistyvät tyylikäs design sekä paras mahdollinen varustelu. Jokainen yksityiskohta auton asuintilojen pohjapiirrustuksista vuodesuunnitteluun ja kumppaneiden valintaan on tehty tapauskohtaisesti parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Myös matkailuvaunumme noudattavat samoja suunnitteluperiaatteita. Missä tahansa matkustatkin, Hobby-vaunut varmistavat ettei oman olohuoneen mukavuus ole koskaan kovin kaukana. Hobby-vaunuissa et tarvitse erikseen kalliita lisävarusteita, vaan kaikki matkailijoiden tarpeet on otettu huomioon jo perusvarustelussa.

”Monivuotisten traditioiden ja jatkuvien innovaatioiden ansiosta olemme ykkösiä.”

Hobby työllistää lähes 1250 henkeä Fockbekin tehtaalla Saksassa. Tehtaaltamme valmistuu vuosittain noin 20 000 vaunua ja 2700 matkailuautoa. Olemmekin Suomessa matkailuvaunujen myynnissä selkeä markkinajohtaja.

”Hobby on aina askeleen edellä. Toteuttaa lomaunelmat. Siksi Hobby on menestynyt vuosikymmeniä.”–Harald Striewski, omistaja

Menestyksen takaava laatu syntyy vankasta kokemuksesta. Jo yli 40 vuoden ajan on Saksan pohjoisosassa valmistettu matkailuvaunuja. Kokemus kehitystyössä ja tuotannossa näkyy jokaisessa Hobby-matkailuautossa; pyrkimyksemme on soveltaa oikeat ideat ajanmukaisesti ja teknisesti parhaalla tavalla. Näin liikkuvasta matkustamisesta tulee rentouttavaa lomahuvia. Hobbyn tie maailman johtavaksi matkailuvaunujen valmistajaksi on ollut yli 40 vuoden mittainen ja jatkuu edelleen voitokkaana.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2012 mallisto