Hobby (2013)

matkailuautot ja matkailuvaunut

Hobby-matkailuautot siirtyvät halutuimmalle Premium-tasolle

Kaunista ja toimivaa. Elegantti muotoilu tekee Hobby-matkailuautoista ainutlaatuisia. Uusien PREMIUM VAN- ja PREMIUM DRIVE-autojen upea design miellyttää silmääsi kaikissa mallisarjoissa linjakkaista ulkomuodoista aina tyylikkäisiin sisätiloihin.

Hobby-matkailuautot vakuuttavat runsaalla vakiovarustuksellaan ja loistavalla hinta-laatusuhteellaan. Kiinnitämme erityisesti huomiota pieniin, hyödyllisiin yksityiskohtiin, jotka helpottavat huomattavasti arkipäivääsi ja takaavat sinulle mukavan ja huolettoman loman. Matkailuautojemme alustoissa luotamme kolmeen tunnettuun valmistajaan: RENAULTiin, FIATiin ja FORDIin. Kestävä ja Van-luokassa poikkeuksellisen hyvän ohjaamotilan tarjoava RENAULT Master on loistava perusauto uudelle PREMIUM VAN-mallistollemme. FIAT Ducato ihastuttaa PREMIUM Drive-mallistossamme vakuuttavalla ajodynamiikalla, kun taas FORD Transitin modernit moottorit on kuin tehty SIESTA-malleihin.

Ajoneuvojemme laatua valvotaan ja dokumentoidaan jatkuvasti tuotantolinjamme valvonta-asemilla. Vasta kun kaikki tarkastukset ovat sujuneet hyväksytysti, ajoneuvo saa toimitusluvan. Jatkuvat investointimme laadun kehittämiseen ja mallien suunnitteluun on huomioitu lukuisten alan ammattilehtien huomionosoituksilla.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2012 mallisto