Hobby (2013)

matkailuautot ja matkailuvaunut

Suomen suosituin matkailuvaunumallisto kehittyy edelleen

Mikä tekee Hobby-vaunuista niin suosittuja? Niiden moderni design, pehmeät sulavat linjat sekä sisätilojen avaruus ja tarkoin harkitut säilytystilaratkaisut. Hobby yhdistää modernin tekniikan sisätilojen moniin toimiviin yksityiskohtiin. Lopputulos: kauniita vaunuja nautittavaksesi.

Kalliita lisävarusteitakaan ei tarvitse ostaa, koska jo vakiovarustus on poikkeuksellisen runsas: lämminvesivaraaja, nerokas valaistusjärjestelmä, erikoisleveät keittiön vetolaatikot, Kombi-kasettiverhot ja wc-istuin ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka helpotamme arkipäivääsi. Moni varusteista on mahdollista saada vain Hobby-vaunuihin. Modernit, väreiltään sävytetyt kangasyhdistelmät ja mukava pesuhuone antavat lisää syitä viettää päivä vaunussa säällä kuin säällä sillä Hobby jättää hyvän eristyksensä ansiosta kylmän ulkopuolelleen myös hyytävillä talvikeleillä. Tarkoin harkitut kalusterakenteet ja takaa tuulettuvat istuintyynyt puolestaan takaavat loistavan sisäilman laadun.

Laatu on Hobbyn yritysfilosofian pysyvä peruspilari. Vaunujemme laatua tarkkaillaan ja dokumentoidaan jatkuvasti tuotantolinjan tarkkailuasemilla. Vasta kun kaikki laatutarkistukset on suoritettu hyväksytysti, vaunu saa toimitusluvan. Kaikille vaunuillemme myönnetään viiden vuoden tiiviystakuu ohjelman mukaiset tarkastukset suorittamalla.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2012 mallisto