Hobby (2013)

matkailuautot ja matkailuvaunut

Premium

Pehmeät linjakkaat muodot. Kiiltävät työtasot. Täysin designiin sulautuvat kahvat ja kaapit. Premium on upea. Ota paikkasi tulevaisuuden vaunussa!

Premium ei säkenöi vain ulkomuodollaan, vaan yllättää monella muullakin ominaisuudella, jotka yhdessä tekevät liikkuvasta asumisesta huomattavasti mukavampaa. Yksi näistä ominaisuuksista on takaseinän ulkotavaratila jossa on paikka esimerkiksi retkipöydälle ja -tuoleille. Helpon ja turvallisen kaasupullon vaihdon mahdollistaa kaasupullotilan matala nostokynnys. Tilan kansi on saranoitu tukevasti ja se aukeaa ylös asti. Rivoitettu alumiinipeltipohja on tukeva.

Luksusta pienintä yksityiskohtaa myöten

Premiumin 12 mallin valikoimasta löytyy jokaiseen tarpeeseen varmasti sopiva vaunu. Jokainen malliston vaunuista on täynnä luksusta; jopa pienin Premium-vaunuistamme tarjoaa parasta mukavuutta ja riittävästi tilaa rentoon lomaan. Pienen kokonsa ansiosta se on kuitenkin erityisen mukava käsiteltävä.

Enemmän tilaa lapsille

Premium asettaa suunnittelullaan riman taas korkeammalle. Eikä ihme – sehän tarjoaa kaikkea, mitä yläluokan vaunun pitääkin, ennenkuulumattoman edulliseen hintaan.

Kiitos kahden uuden lastenhuonemallin, jälkikasvullakin on nyt Premium-vaunussa mukavat nukkumapaikat. Mielenkiintoinen suunnittelu antaa tilaa koko perheelle.

Erittäin moderni sisustus ihastuttaa jo ensi silmäyksellä. Tyylikkäät kankaat, hienot puusävyt ja korkealuokkainen keittiö ovat nähtävissä illallakin hienon valaistusjärjestelmän ansiosta.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2012 mallisto